A felhasználó élmény javítása érdekében, oldalunkon ”Sütiket” helyeztünk el. Az oldal használatával ezek automatikusan elfogadásra kerülnek. Kattints az OK-ra a sáv bezárásához.

Termék garancia


Közel 15 éve Garantáljuk a minőséget!


A ParfumClub üzemeltetője, a Parfum Line Kft. kizárólag eredeti parfümöket forgalmaz, amelyekért garanciát vállal.

Webáruházunkban kizárólag új és eredeti termékeket értékesítünk, ezért nem áll módunkban a celofán borítástól megfosztott, kipróbált termékeket visszavenni, ha nincs minőségi problémája, mivel ez a termék további értékesítésre nem alkalmas.

Amennyiben valamilyen oknál fogva mégsem lennél megelégedve a tőlünk rendelt és kiszállított parfümmel, kérjük, jelezd ügyfélszolgálatunknak. Munkatársaink készséggel tájékoztatnak a részletekről, és az ilyenkor szokásos teendőkről.

A csomagot átvételkor kérjük, azonnal bontsd ki!


Ha a futártól átvetted a csomagot, azonnal bontsd ki, és győződj meg róla, hogy valóban azt a terméket kaptad, amit a webáruházunkban rendeltél. Ha valamilyen okból mégsem azt kaptad, amit rendeltél, kérünk ne vedd le a dobozról a celofán csomagolást és ne bontsd ki a terméket, mert úgy már nem tudjuk kicserélni, mivel a termék így már elveszti eredetiségét és használtnak minősül! Amennyiben nem azok a termékek vannak a csomagban, amiket tőlünk megrendeltél, vagy a parfümök sérülten érkeztek meg a csomagban, kérjük, hogy azonnal jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, ahol mindent megteszünk, hogy a hibát minél előbb orvosoljuk.