Az oldalunk sütiket használ.Néhányan közülük alapvető fontosságúak, míg mások segítenek abban, hogy javítsuk az oldal működését, mivel betekintést nyújtanak a webhely használatához. Az általunk használt sütikkel kapcsolatos részletes információkért tekintse meg az Adatvédelmi szabályzatot.
Elfogadom a beállításokat

Termék garancia


Közel 15 éve Garantáljuk a minőséget!


A ParfumClub üzemeltetője, a ParfumClub Kft. kizárólag eredeti parfümöket forgalmaz, amelyekért garanciát vállal.


Parfüm webáruházunkban kizárólag új és eredeti termékeket értékesítünk, ezért nem áll módunkban a celofán borítástól megfosztott, kipróbált termékeket visszavenni, ha nincs minőségi problémája, mivel ez a termék további értékesítésre nem alkalmas.


Amennyiben valamilyen oknál fogva mégsem lennél megelégedve a tőlünk rendelt és kiszállított parfümmel, kérjük, jelezd ügyfélszolgálatunknak. Munkatársaink készséggel tájékoztatnak a részletekről, és az ilyenkor szokásos teendőkről.

A csomagot átvételkor kérjük, azonnal bontsd ki!


Ha a futártól átvetted a csomagot, azonnal bontsd ki, és győződj meg róla, hogy valóban azt a terméket kaptad, amit a webáruházunkban rendeltél. Ha valamilyen okból mégsem azt kaptad, amit rendeltél, kérjük, hogy ne vedd le a dobozról a celofán csomagolást és ne bontsd ki a terméket, mert úgy már nem tudjuk kicserélni, mivel a termék így már elveszti eredetiségét és használtnak minősül.


A 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet 29. § (1) bekezdése, e) pontja alapján (…) Nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog az olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza. (a kozmetikumok és parfümök szintén ebbe a kategóriába tartoznak )


Amennyiben nem azok a termékek vannak a csomagban, amiket tőlünk megrendeltél, vagy a parfümök sérülten érkeztek meg a csomagban, kérjük, hogy azonnal jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, ahol mindent megteszünk, hogy a hibát minél előbb orvosoljuk.