Az oldal a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. További információ »

Termék garancia


Közel 25 éve Garantáljuk a minőséget!


A minőségre és megbízhatóságra garanciát jelent oldalunk üzemeltetője a ParfumClub Kft., amely a ParfumClub - Parfum Line cégcsoport tagja, és több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik: elismert és sikeres nem csak a magyar, hanem a nemzetközi piacon is.
A Parfum Line Kft. 1995 óta foglalkozik parfümök és finomkozmetikai termékek nemzetközi kereskedelmével.


Parfüm webáruházunkban kizárólag új és eredeti termékeket értékesítünk, ezért nem áll módunkban a celofán borítástól megfosztott, kipróbált termékeket visszavenni, ha nincs minőségi problémája, mivel ez a termék további értékesítésre nem alkalmas. A webáruházunkban megjelenített fénykép nagyon ritka esetben eltérhet a termék valódi megjelenésétől. Ennek oka, hogy a gyártók az évek alatt, vagy bizonyos limitált kiadások esetében változtathatnak időszakosan vagy véglegesen a termék csomagolásán vagy megjelenésén, ez azonban az eredeti minőséget semmilyen szinten nem befolyásolja. Webáruházunk kizárólag a saját, a ParfumLine nagykereskedés által is forgalmazott termékeket értékesíti, így minden esetben garantáljuk a termékeink eredetiségét!  


Amennyiben valamilyen oknál fogva mégsem lennél megelégedve a tőlünk rendelt és kiszállított parfümmel, kérjük, jelezd ügyfélszolgálatunknak. Munkatársaink készséggel tájékoztatnak a részletekről, és az ilyenkor szokásos teendőkről.

A csomagot átvételkor kérjük, azonnal bontsd ki!


Ha a futártól átvetted a csomagot, azonnal bontsd ki, és győződj meg róla, hogy valóban azt a terméket kaptad, amit a webáruházunkban rendeltél. Ha valamilyen okból mégsem azt kaptad, amit rendeltél, kérjük, hogy ne vedd le a dobozról a celofán csomagolást és ne bontsd ki a terméket, mert úgy már nem tudjuk kicserélni, mivel a termék így már elveszti eredetiségét és használtnak minősül.


A 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet 29. § (1) bekezdése, e) pontja alapján (…) Nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog az olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza. (a kozmetikumok és parfümök szintén ebbe a kategóriába tartoznak )


Amennyiben nem azok a termékek vannak a csomagban, amiket tőlünk megrendeltél, vagy a parfümök sérülten érkeztek meg a csomagban, kérjük, hogy azonnal jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, ahol mindent megteszünk, hogy a hibát minél előbb orvosoljuk.