A felhasználó élmény javítása érdekében, oldalunkon ”Sütiket” helyeztünk el. Az oldal használatával ezek automatikusan elfogadásra kerülnek. Kattints az OK-ra a sáv bezárásához.

Aznapi kiszállítás


Expressz, aznapi kiszállítás!


Új szolgáltatásunk az aznapi, expressz kiszállítás! Budapest területén, amennyiben, munkanapokon 14.00 óráig elküldöd megrendelésed, és ezt a szolgáltatásunkat választod, még aznap, 18.00 óráig megkaphatod a csomagodat.

Ez a szolgáltatás 2 260 Ft-ba kerül és a csomagodat a Gepard Futárszolgálat. szállítja az általad megadott szállítási címre.

Az adott napon konkrét időpontra sajnos nem tudjuk vállalni a szállítást, ezért kérünk, olyan szállítási címet adj meg, ahol valaki mindenképpen át tudja venni a csomagot.

A szállítást a Gepárd Team Futárszolgálat végzi.

A Parfum CLUB Express telefonszáma: 06 30 947 5664.

Ezen a telefonszámon az expressz szállítással kapcsolatban tudunk felvilágosítást adni!
Garantált 1 napos házhoz szállítás!


Soha ne mulaszd el a kézbesített csomagot a futár jelenlétében alaposan ellenőrizni. Ha bármilyen mechanikus sérülést észlelsz a csomagon, ne vedd át, és azonnal tégy panaszt a futárnál. Ha a futár távozása után veszed észre a sérülést, a Gepard Futárszolgálat reklamációt már nem fogad el. A szállítás közben történt sérülésért a későbbiekben a Parfum Club sem tud felelősséget vállalni.Ha mégis meggondolnád magad...


Tudnod kell, hogy minden vevőnek a vásárlástól számított 14 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe.


  • 1. Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza a PARFUM LINE Kft-hez.
  • 2. Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
  • 3. Az elállásra vonatkozó igényedet e-mailben kell bejelentened.
  • 4. Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldöd vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 14 munkanapon belül visszautaljuk az összeget az Általad megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés nem vonatkozik a csomag visszajuttatásának költségére, ez minden esetben a vásárlót terheli..
  • 5. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, a PARFUM LINE Kft. nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
  • 6. Amennyiben megrendelésedet a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 14 napon belül lemondod, és interneten keresztül fizettél bankkártyával vagy előre utaltál, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza bankszámládra az áru ellenértékét.


Amennyiben valamilyen kérdésed merülne fel, kérjük, jelezd ügyfélszolgálatunknak. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre.