Az oldal a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. További információ »

Parfum Club Magunkról


Parfüm Club

Parfümök | Kozmetikumok | Minőségi termékek és kedvező árak!

Egy parfüm nem csak illat, sokkal több annál. Egy érzés, egy emlék talán az első vagy éppen az utolsó nagy szerelem emléke, egy stílus, ami kiegészít, meghatároz, megmutat, de a legfontosabb mégis az, hogy az illat, amit választasz az a saját éned kiteljesülése lesz.
A Parfüm Club webáruházban kizárólag eredeti parfümök és kozmetikai termékek találhatóak.

Minőségre és megbízhatóságra garanciát jelent oldalunk üzemeltetője a ParfumClub Kft., amely a ParfumClub - Parfum Line cégcsoport tagja, és több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik: elismert és sikeres nem csak a magyar, hanem a nemzetközi piacon is. A Parfum Line Kft. 1995 óta foglalkozik parfümök és finomkozmetikai termékek nemzetközi kereskedelmével.

Áruházunkban rendszeres kedvezményekkel, megújuló, örök és úttörő parfümökkel, kozmetikumokkal várunk mindenkit.

Honlapunkon és Facebook oldalunkon a parfümökkel kapcsolatos tudást is szeretnénk megosztani vendégeinkkel, mert úgy véljük, izgalmas és hasznos megismerni, hogyan készül, hogyan működik egy-egy illat, s mi annak a története.
Célunk, hogy a parfüm ne csak kevesek kiváltsága legyen, ezért a webshopunkban kedvezményes vásárlási lehetőséget is biztosítunk, továbbá folyamatos akciókkal és nyereményjátékkal jutalmazzuk a klubtagjainkat.

A Parfüm Club által forgalmazott parfümöket és kozmetikumokat kizárólag "tiszta" forrásból szerezzük be, ami garanciát jelent arra, hogy nálunk mindig a legjobb minőségű, eredeti parfümök közül válogathatsz.